Excite

Verbreed je kennis met een workshop koken

Als je dol bent op lekker eten en ook graag (nog) beter zou willen leren koken, dan kun je een workshop koken volgen. Een workshop duurt vaak maar een dag(deel), waardoor je in korte tijd helemaal op de hoogte bent. Eventueel kun je de workshop daarna natuurlijk nog laten volgen door een cursus.

Kookworkshop vinden

Juist omdat ze zo populair zijn, is er zeker ook bij jou in de buurt een workshop koken te vinden. Via 1001activiteiten.nl kun je een overzicht krijgen van meer dan 150 kookworkshops door heel Nederland. Het leuke is dat de workshops allemaal een eigen thema hebben. Denk aan Pasta Italian, moleculair koken of het koken van pioniersmaaltijden met niet veel meer dan een pot en wat basisingrediënten. Of je nu zoekt naar een leuke ervaring of echt een specifieke techniek wilt leren; er is altijd wel een workshop te vinden die bij je wensen aansluit.

Ook als bedrijfsuitje

Vind je het leuk om een kookworkshop met meerdere mensen te organiseren en ben je ook nog op zoek naar een thema voor het bedrijfsuitje? Dan kun je die twee dingen met elkaar combineren. Kookworkshop.com is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes die te maken hebben met koken. Je kunt denken aan echte masterclass workshops, maar ook aan sushi maken, een wijnproeverij houden of koken met kinderen. Natuurlijk kun je ook zelf een thema aangeven en informeren naar de mogelijkheden. Heb je de smaak te pakken? Online kun je ook een handige sushi kit bestellen of je opgeven voor een beginnerscursus koken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021