Excite

Maak je klaar voor het Whisky Festival!

Zin in een leuke activiteit waar je ook nog eens veel van kunt leren? Dan tref je het, want het Whisky Festival komt er weer aan. Dit festival staat helemaal in het teken van whisky en trekt bezoekers uit de hele wereld. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het festival is standaard uitverkocht.

Whisky Festival is puur genieten

Het Internationale Whisky Festival wordt jaarlijks georganiseerd. In 2012 vindt het plaats op 16, 17 en 18 november in de Grote Kerk in Den Haag. Zoals de naam al doet vermoeden, staat whisky centraal tijdens dit festival. Het is mogelijk om speciale masterclasses te volgen, om whisky te proeven en om ervaringen te delen.

Naast talloze whisky fans zijn natuurlijk ook de grootste producenten van whisky aanwezig op het festival. Zij prijzen hun nieuwe producten aan en laten mensen kennis maken met het merk. Het programma van het festival is divers. Zo wordt een half uur voor elke masterclass-sessie een korte introductie gegeven en is het mogelijk om via de Whisky tram wat meer te weten te komen over Den Haag en de plaats die whisky hier inneemt.

Ook veel 'standaard' programmapunten worden ook dit jaar niet overgeslagen. Denk aan proefsessies, de verkoop van mooie whisky boeken, gratis rondleidingen door ervaren gidsen, muzikaal vermaak en natuurlijk een heerlijke bar en gelegenheid om wat broodjes te eten.

De kaartjes voor het festival kunnen vooraf aangeschaft worden. Op de beurs zelf wordt betaald met 'drams', de munteenheid van de beurs. Drams kunnen op de beurs gekocht worden; een dram staat gelijk aan een euro.

Praktische informatie Whisky Festival

Het Whisky Festival duurt drie dagen. Op vrijdag en zaterdag ben je tussen 13.00 en 23.00 welkom. Op zondag eindigt het festival om 17.00. Kaartjes kunnen het beste ruim op tijd worden besteld, want die zijn doorgaans al maanden voor het festival begint uitverkocht. Dit geldt in het bijzonder voor de masterclasses.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021