Excite

Wat niet te eten op een date

Voor een eerste indruk krijg je maar één keer. Heb je dus na dagen van versieren eindelijk een etentje met de man of vrouw van je leven, dan zul je rekening moeten houden met het soort eten dat je gaat bestellen. Voorkom ingewikkeld gesmeer met eten en bestel je eten met verstand.

Spaghetti

Spaghetti is heerlijk, maar niet op een date. Gerechten met grote slierten pasta lopen ongetwijfeld uit op een kliederboel, zeker wanneer je tomatensaus eet. Bovendien is het lastig om spaghetti te eten zonder gekke bekken te trekken als je alle pasta in één keer in je mond probeert te stoppen. Wil je toch pasta eten? Ga dan voor een andere vorm, zoals macaroni of tortellini.

Soep

Soep staat op bijna ieder menu, maar is een gevaarlijke vlekkenmaker. Zeker dunne soepen, zoals ongebonden soepen, druppelen gemakkelijk van je lepel op je shirt of jurk. Bovendien bestaat het risico dat je gaat slurpen en dat is een echte afknapper.

Ingewikkelde broodjes

Heb je een lunchdate? Laat je dan niet verleiden tot een te vol belegde sandwich. Veel restaurants bouwen hun broodjes vol met allerlei beleg en salade. Erg lekker en gezond, maar er is geen mogelijkheid om zo’n ingewikkelde sandwich met goed fatsoen op te eten. Ook hamburgers vallen in deze categorie. Iedereen weet wat er gebeurt bij een flinke hap uit een hamburger; je broodje valt leeg via de zijkant en vervolgens heb je een kin vol met saus. Probeer dan je date nog maar eens te overtuigen dat jij de ware voor hem of haar bent.

Ongewoon eten

Om gezichtsverlies te voorkomen kun je beter geen eten bestellen dat je niet kent. Ga geen sushi eten als je dat nog nooit hebt gedaan en laat jezelf niet uitdagen om voor een extra pittig menu te gaan als je normaal gesproken geen pepers eet.

Eet normaal!

Dames, een date in een restaurant betekent dat je moet eten. Ga dus niet de hele avond op een salade teren, om te laten zien hoe gezond je wel niet bent. Bestel ook niets van het kindermenu. Laat zien dat je een volwassene bent die volwassen eet. Ga overigens ook niet voor het duurste van de kaart, ook niet als je date betaalt. De beste weg is de gulden middenweg.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021