Excite

De beste sites voor vegetarische recepten

Vegetarisch eten is veel meer dan simpelweg vlees weglaten. Het is zoeken naar manieren om een maaltijd zodanig in elkaar te zetten, dat je niet eens nadenkt over vlees. Dat maakt het juist zo bijzonder. Omdat je daarbij ongetwijfeld wel wat inspiratie kunt gebruiken, hebben wij een aantal sites voor je opgezocht met de lekkerste vegetarische recepten.

Voor beginners: vleesvervangers

Als je nog beginnend vegetariër bent, dan vind je het misschien prettig om te beginnen bij vleesvervangers. Dan hoef je de maaltijden nog niet extreem ver om te gooien en kun je ook eventuele gezinsleden nog enigszins herkenbare dingen voorzetten. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht op Vivera.com. Voor de vegetarische recepten worden meestal Vivera producten gebruikt, maar die kunnen natuurlijk ook vervangen worden door een ander merk (of iets heel anders).

Snel en leuk

Krijg je eters en wil je laten zien dat vegetarisch eten ook leuk en snel kan? Neem dan een kijkje op UrbanWasted.com. Hier vind je snelle gerechten als een Aardappel-Paprika-Kaas Ovenschotel, maar ook feestelijke en internationale maaltijden als Tabouleh of gevulde Cannelloni.

Andere levensstijl

Wil je niet alleen simpelweg recepten vinden, maar vind je het ook prettig om je mening over een recept te delen of met anderen te praten over een mooiere wereld? Dan ben je van harte welkom op DeVegetarier.nl. Hier vind je honderden vegetarische recepten. In de bijbehorende webshop kun je ook nog kookboeken kopen met daarin veel vegetarische recepten. Uiteraard zijn veel van die recepten ook weer online te vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020