Excite

TLC dieet ook uitstekende verjongingskuur

Velen worden met ernstig overgewicht geconfronteerd als gevolg van een onevenwicht tussen de verschillende hormonen. Vrouwen ervaren dit vooral naar aanloop van of tijdens de menopauze. TLC staat voor Tender, Love & Care en is gebaseerd op je hormonenbalans en bloedresultaten.

Uniek voedingsprogramma

Volgens het tlc dieet is je voeding niet alleen een levensmiddel maar ook een medicijn voor zowel lichaam als geest. Het tlc dieet doe je best niet in je eentje, maar onder strikte begeleiding. Voor je met het tlc dieet start, wordt je bloed grondig onderzocht. Op basis van de verschillende resultaten, wordt voor ieder een gepersonaliseerd voedingsprogramma opgesteld.

Aminozuren helpen je vermageren

In het tlc dieet moet je de inname van de hoeveelheid voedsel nauwkeurig afwegen. Het hangt immers van de hoeveelheid voedsel af hoeveel aminozuren je maag aanmaakt. Het zijn uitgerekend deze aminozuren die je helpen vermageren. Twintig kilo overgewicht kwijtspelen in amper drie maanden, is met het tlc dieet geen uitzondering.

Tlc ook verjongingskuur

Naast een doeltreffende afslanker, is het tlc dieet ook een uitstekende verjongingskuur. Bij de meerderheid der diëten wordt ons uiterlijk ontsierd door 'overtollig vel' na het afslanken. Dat is hier beslist niet het geval. Door de aangepaste voeding, maak je meer elastine aan en deze stof zorgt voor een strakke en stralende huid.

Tlc dieet onder strikte begeleiding

Het tlc dieet volg je onder strikte begeleiding. Deze kan je krijgen in een van de consultatie bureaus waar je bloed wordt geprikt en een aangepast voedingsprogramma wordt opgesteld. De begeleiding bij het tlc dieet is met een eenmalige kost van zo'n 775 euro niet goedkoop. Maar als je alle diëten tevergeefs probeerde, is dit zeker geen weggegooid geld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021