Excite

Koffie van de nieuwe Senseo Twist

Gewone filterkoffie zijn we al bijna vergeten. Inmiddels heeft nagenoeg ieder huishouden een Senseo in de keuken staan. Hiermee zet je gemakkelijk één kopje koffie en heb je weinig afval. De Senseo voor de nieuwe generatie is de Senseo Twist. Met de Senseo Twist wordt je koffie nog persoonlijker en lekkerder.

Eigen smaak Senseo Twist

Met de Senseo Twist is het nu nog gemakkelijker om zelf de smaak van je koffie te bepalen. Je kunt namelijk de sterkte instellen die je wilt. Bovendien is de Senseo Twist verstelbaar, zodat alle soorten mokken onder het apparaat passen. Zo kun je dus variëren van een sterke espresso op een suf momentje, tot een lekkere cappuccino om op zaterdagochtend je krantje mee te lezen. Allemaal met één apparaat. Hier heb je dus vanaf nu helemaal geen espressoapparaat meer voor nodig.

Waterfilter Senseo

Zoals echte barista's je zullen vertellen, hangt een groot deel van de smaak van je koffie af van de waterkwaliteit. Omdat het water in Nederland niet overal van dezelfde kwaliteit is en hetzelfde smaakt, heeft Philips bij de Senseo Twist een waterfilter ingebouwd. Zo blijft de smaak van je koffie goed, waar je ook je huis hebt staan.

Automatische ontkalker

Ieder apparaat dat met leidingwater werkt, zal op den duur ontkalkt moeten worden. Ook de Senseo is geen uitzondering. De Senseo Twist geeft door middel van een waarschuwingssysteem op het touchscreen zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken. Zo blijft het apparaat in topconditie, zonder dat je zelf moet bijhouden wanneer de laatste ontkalking was.

Senseo gemak en design

De Senseo Twist is voorzien van de nieuwste technieken om te zorgen dat je dagelijkse koffie een echte smaakbelevenis wordt. Toch kun je nog steeds gemakkelijk één of twee kopjes koffie met de typerende schuimlaag zetten. Daarnaast heeft Philips met de Senseo Twist gewerkt aan een design dat in ieder keuken past. De Senseo Twist is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021