Excite

Probeer voordelig exclusieve restaurants tijdens restaurantweek

Eet je graag in een goed restaurant? Dan moet je van 27 augustus tot en met 2 september je agenda vrijhouden. In die periode vindt namelijk de tweede Nationale Restaurant Week van 2012 plaats. Tijdens deze restaurantweek zullen restaurants, waaronder hele goede, een driegangenmenu tegen een sterk gereduceerd tarief aanbieden. Zo kun je voordelig kennis maken met de toprestaurants in Nederland.

    Wikitan2012 - Wikimedia Commons

Tips voor een succesvolle restaurantweek

De Nationale Restaurant Week is erg populair. Want niet alleen de goede restaurants doen mee, maar ook ware toprestaurants die in het bezit zijn van een Michelinster. De prijzen varieerden de laatst gehouden restaurantweek van 22,50 euro voor een driegangenlunch en 27,50 euro voor een driegangendiner. Voor een menu in een sterrenrestaurant kan er een toeslag gevraagd worden.

Zoek alvast restaurants uit

Aan de restaurantweek doen restaurants uit heel Nederland mee. Op de website van de Nationale Restaurant Week kun je zien welke dat zijn. Maar omdat het belangrijk is dat je snel kunt boeken, kun je misschien beter alvast gaan uitzoeken waar je wilt gaan eten. Maak een lijstje van restaurants waar je ooit zou willen eten en kijk dan, zodra de inschrijving voor de restaurantweek is geopend, of jouw favoriete keuzes erbij staan.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Het is ook raadzaam om je te abonneren op de nieuwsbrief van de Nationale Restaurant Week. Deze vind je op restaurantweek.nl. De website meldt dat je wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief eerder kunt reserveren voor de restaurantweek.

Exclusief dineren in het buitenland?

Wil je wel eens in een toprestaurant in het buitenland eten. Dat kan want ook daar vinden restaurantweken plaats. In juni kun je bijvoorbeeld in België voordelig exclusieve restaurants proberen. Misschien een leuk idee om dit te combineren met een vakantie.

Reserveer snel!

Met de aantrekkelijke prijzen die de restaurants hanteren tijdens de Nationale Restaurant Week is het dus logisch dat veel mensen een tafeltje willen reserveren. Om erbij te zijn zul je snel moeten handelen. De website meldt dat je al vanaf 22 maart 2012 kunt reserveren. Dus zorg dat je de deze in de gaten houdt voor een mooie restaurantweek.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021