Excite

Leuke restaurants in Amsterdam

In Amsterdam zijn zoveel leuke restaurants, het ene nog beter dan het andere. Door het grote aanbod zou je haast niet weten welke je het eerst wilt bezoeken. Vind hier enkele goede en smakelijke tips voor restaurants in Amsterdam.

Artist

Artist is een Libanees restaurant dat in de gezellige buurt De Pijp is gevestigd. Ze serveren heerlijke Midden-Oosterse gerechten, zoals hummus, baba ganoush, falafel, shoarma, kebab, couscous en baklava. Naast vleesgerechten serveren ze hier ook uitstekende vegetarische maaltijden. Het restaurant zelf heeft een huiselijke en gezellige sfeer voor heel de familie.

De Italiaan

Sfeervol dineren doe je zeker bij De Italiaan. De grote houtoven, oranje muren en retrostoelen zorgen voor een warme sfeer. De Italiaan staat bekend om zijn krokante Italiaanse pizza's die met lekkere ingrediënten worden belegd. Naast pizza's kun je ook andere Italiaanse gerechten bestellen zoals pasta, antipasti, nagerechten, vis- en vleesgerechten.

De Kas

Een van de meest unieke restaurants van Amsterdam is zonder enige twijfel De Kas. Zoals de naam al doet vermoeden is dit restaurant letterlijk een hoge glazen kas, waarbij je in alle kanten naar buiten kunt kijken. Zelfs als de nacht valt kun je boven je de prachtige sterren bewonderen. Alles draait om pure groenten, vruchten en kruiden in de mediterrane keuken van De Kas.

Ron Blaauw Amsterdam

Als je echt op gastronomisch topniveau wilt dineren, moet je het tweesterrenrestaurant van Ron Blaauw in Amsterdam zeker bezoeken. Het is een gezellig, trendy en sfeervol restaurant dat alleen topgerechten serveert met de beste producten. Niet alleen de smaak speelt een cruciaal rol, maar zeker ook de creatieve opmaak van elk gerecht. Het Ron Blaauw restaurant is geïnspireerd op de Franse en internationale keuken.

Ruime keus

Als je houdt van lekker eten, kwalitatief hoogstaande producten of een warm sfeertje dan ben je goed terecht in de bovenstaande restaurants van Amsterdam. Uiteraard zijn er nog zoveel leuke restaurants waar je zeker een bezoekje kunt brengen. Struin het internet af voor reviews en informatie voor al die andere gezellige restaurants.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021