Excite

Hoe vind je recepten die koolhydraatarm zijn?

Een dieet van koolhydraatarme voeding wordt steeds populairder. Wit brood, koekjes, aardappelen, pizza's en pasta's worden steeds vaker uit de keukenkastjes en de ijskast verwijderd. Er zijn mensen die dit vanwege medische redenen doen, omdat ze bijvoorbeeld een bepaalde voedselintolerantie hebben of om hun suikerspiegel op peil te houden. Anderen doen het puur om af te vallen of omdat ze zich gewoon lekkerder voelen wanneer ze weinig of geen koolhydraten in hun voeding hebben. Ben jij ook op zoek naar recepten die koolhydraatarm zijn? Kijk dan eens bij de volgende tips.

Ontdek de recepten van het South Beach-dieet

Een van de bekende diëten die gebaseerd is op koolhydraatarme gerechten is South Beach. Zowel op het web als in de boekenwinkels kun je genoeg bronnen vinden om op basis van het South Beach dieet met recepten die koolhydraatarm zijn aan de slag te gaan. Kijk bijvoorbeeld eens op southbeachforum.net. Wil je de recepten op het forum bekijken, dan moet je je eerst even gratis registreren.

Ga naar een speciale receptensite op het gebied van 'Low Carb'

'Low carb' is het Engels voor koolhydraatarm, maar de term wordt ook onder Nederlanders die een koolhydraatarm dieet volgen gebruikt. Om honderden recepten te vinden die koolhydraatarm zijn, kun je naar lowcarbrecepten.nl surfen. Van voorgerechten tot aan nagerechten vind je op deze website. En misschien handig voor de aankomende feestdagen: er zijn ook recepten voor koolhydraatarme speculaasjes en pepernoten.

Vind recepten die koolhydraatarm zijn op een forum

Als je iets zoekt of een probleem hebt, dan sta je meestal nooit alleen. Op lowcarbforum.nl vind je een heleboel andere enthousiastelingen die aan de slag zijn gaan met recepten die koolhydraatarm zijn. Kijk wat ze bedacht hebben en misschien heb je zelf ook ideeën voor recepten die je wilt toevoegen.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020