Excite

Recept voor roti met pompoen en vis

In Suriname wordt pompoen veelvuldig in de welbekende rotischotels gebruikt. Probeer het zelf in combinatie met vis!

Ingrediënten

  • 200 gram pangafilet
  • 1 kilo pompoen
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel Trassie Trafasie
  • 1/2 theelepel zout
  • 250 ml water
  • 1 theelepel witte peper
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 theelepels honing of suiker
  • 2 pakjes Faja Lobi Sandhia`s Roti

Bereidingswijze

Snijd de pompoen in partjes en ontpit en ontschil de delen. Snijd de pompoen vervolgens in kleine blokjes.

Ontdooi ondertussen de vis - vergeet deze niet af te deppen. Snijd ook de vis in stukjes en bestrijk ze met bloem. Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de visstukjes in enkele minuten gaar.

Fruit de knoflook in de olie en voeg daarna de pompoen, komijn, Trassie Trafasie, zout, peper, honing/suiker toe met het water. Schep het geheel goed om en laat het circa 20 minuten stoven. Voeg in de laatste 5 minuten de vis toe aan het stoofpotje. En klaar is je roti met pompoen en vis!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2017