Excite

Recept voor groene kipcurry

De Indiaase keuken staat bekend om de lekkerste en geurigste curry's. Maak nu zelf deze groene kipcurry!

Ingrediënten

  • groene currypasta
  • 4 kipfilets
  • wokolie
  • 4 dl kokosmelk uit blik
  • 1 handvol gehakte pistachenoten
  • korianderblaadjes

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in blokjes en marineer ze in circa 30 minuten in een klein beetje van de groene currypasta.

Schenk een beetje wokolie in een hete wok en bak de kip hier in ongeveer 4 minuten gaar. Wanneer de kip gebruind is, voeg je de rest van de currypasta toe - pas op voor spetteren! Giet de kokosmelk bij de kip en curry pasta en roer het geheel goed door. Breng het mengsel langzaam aan de kook en laat de kip in nog eens 8 minuten op een laag vuur verder garen.

Voeg zout en/of peper toe naar smaak. Om het helemaal af te maken strooi je de pistachenoten en wat korianderblaadjes over de curry. Serveer met rijst.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2017