Excite

Online koffie bestellen: de beste sites

Hoewel koffie uiteindelijk altijd afkomstig is van koffiebonen, is niet elke soort koffie gelijk. Loop eens een rondje in de supermarkt en je ziet dat er talloze mogelijkheden zijn. Die ook stuk voor stuk verschillend smaken. Voor de beste kwaliteit koffie hoef je echter niet eens meer in de supermarkt te zijn. Je kunt veel beter online koffie bestellen. Dat is snel, gemakkelijk én voordelig.

Alle soorten tegen lage prijzen

Wil je online koffie bestellen, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Koffiediscounter.nl. Je denkt misschien dat je hier alleen B-merken treft, maar dat is niet waar. Je kunt hier terecht voor heerlijke Arabicaffe koffie, maar ook voor Illy koffie. Wil je wel eens wat experimenteren? Lees dan de koffierecepten of lees meer informatie over gezonde koffie. Kortom, dé site voor liefhebbers van dit zwarte goud.

Verse bonen

De lekkerste koffie maak je van verse koffiebonen. En die koffiebonen kun je aanschaffen bij Koffiecentrale.nl. Van superieure espresso melanges tot crèmige koffie met een heerlijk aroma: voor elke smaak is hier iets te vinden. Het kan lonen om direct een voorraadje aan te leggen, want voor bestellingen boven de 75 euro worden geen verzendkosten (anders 3,95 euro) in rekening gebracht.

Ook voor lekkere thee

Ben je zelf gek op koffie, maar lust je ook best een kopje thee? Dan is het handig om twee vliegen in één klap te slaan. Dat doe je via Koffietheeplaza.nl. Hier kun je terecht voor zalige koffie en thee, maar ook voor accessoires, kopjes, machines en zelfs chocolade, voor een bijzondere twist!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021