Excite

Amerikaanse pizza's bij New York Pizza

New York Pizza is het bedrijf dat je moet bellen als je een lekkere pizza wilt ophalen of laten thuisbezorgen. Het bedrijf staat al sinds 1993 bekend om zijn goede ondernemerschap en slimme marketing. Daardoor heeft New York Pizza kunnen uitgroeien tot marktleider in Nederland op het gebied van versgemaakte pizza's en pasta's.

New York Pizza franchise

New York Pizza is uitgegroeid naar marktleider door goed gebruik te maken van franchising. Franchiseondernemers runnen bijna alle winkels van New York Pizza. Sommige ondernemers hebben meerdere vestigingen onder hun hoede. Door deze bedrijfsvoering kan New York Pizza samenwerken met professionele pizzabakkers. De kwaliteit is constant en voldoet aan de New York Pizza eisen. De franchiseondernemer kan profiteren van de marketing, naamsbekendheid en ervaring van New York Pizza. Andersom profiteert New York Pizza van het vakmanschap van de ondernemer.

New York Pizza vers

De pizza's van New York Pizza worden vers bereid. Pas wanneer de bestelling van de klant binnenkomt, gewoonlijk via het internet, beginnen de pizzaiolo's met de pizza. Er wordt enkel gewerkt met verse ingrediënten bij New York Pizza. De gerechten bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Vernieuwing

New York Pizza is groot geworden door groot te denken. Al jaren komen de meeste bestellingen binnen via het internet. Via grote etenbezorgwebsites kunnen pizzaliefhebbers in ruim honderd dorpen en steden thuis pizza laten bezorgen. Pizza bestellen kan ook via de website van New York Pizza. Het bestelproces bestaat uit het kiezen van de smaak van de pizza, keuze voor het type bodem, keuze van het formaat van de pizza en bijbestellen van New York Pizza bijgerechten en toetjes.

New York Pizza korting

Iedere week heeft New York Pizza een nieuwe aanbieding. Deze zijn te vinden op de website. Vaste bezoekers en regelmatige bestellers krijgen coupons thuisbezorgd via de post. New York Pizza kortingscoupons zijn vaak voor de tweede pizza gratis of een gratis bijgerecht, zoals het bekende 'cinnamon bread' of 'garlic bread'.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021