Excite

Een kook workshop volgen in Groningen

Een kook workshop is altijd een leuk idee: of je nu een beginnend of gevorderde kok bent! Het is een leuk idee voor een bedrijfsuitje of een feestje met familie en vrienden. Een kookworkshop in Groningen heb je bovendien snel gevonden. We zetten alvast een aantal ideetjes en tips voor je op een rij.

Kook workshop in Groningen

Een kook workshop of cursus kun je op verschillende plaatsen in Groningen volgen. Je hebt vaak de keuze uit diverse gerechten en keuken, of het nu Italiaans, Thais of Chinees is.

House of Spice

Bij House of Spice in Groningen kun je bijvoorbeeld Surinaamse gerechten klaar leren maken. De kookworkshops beginnen altijd om 18.30 en kan al vanaf 52 euro per persoon. Op de website houseofspice.nl is meer informatie te vinden zoals waar en wanneer je er precies terecht kunt voor een onvergetelijk avondje koken.

Koken bij mijn Tante

Koken bij mijn Tante ligt vlakbij de stad Groningen, in Loppersum. Op slechts 15 minuten rijden van de stad, kan menig kookliefhebber hier zijn hart ophalen. Koken bij mijn Tante biedt verschillende kookworkshops aan. Denk aan tapas, anti-pasta en een volledig Italiaans menu. Je kan echter ook kiezen om een heerlijk dessert klaar te maken. Zo kan je er bijvoorbeeld ook terecht voor bonbons en een high tea. Je eet natuurlijk je zelfgemaakte diner of bonbons ook op. Na ongeveer 1,5 uur hard werken, kun je aan tafel smullen van je eigen creaties.

De prijzen voor de workshops variëren. Op de website kokenbijmijntante.nl kun je precies vinden hoeveel welke workshop precies kost. Wil je boeken? Geef dan simpelweg het tijdstip op dat jou (en jouw vrienden) past en je kan aan de slag!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021