Excite

Ideaal vers voer zonder chemische toevoegingen

Natuurlijk en gezond hondenvoer

Elke hond heeft nog een stukje van het oerinstinct van de wolf in zich, hoe lief en klein de hond nuook is. Zelfs die lieve familiehond die geen vlieg kwaad doet heeft behoefte aan een rauw stuk vers vlees. Misschien is het jachtinstinct bij sommige honden niet zo groot meer, maar hetspijsverteringsstelsel van de hond is nog helemaal ingericht op de verwerking van vlees. In de natuurkrijgt een wolf alles binnen wat hij nodig heeft als hij vlees eet. Het levert hem eiwitten en mineralenen ook voedingsstoffen uit de plantaardige inhoud van zijn prooidier. Naast vlees heeft de wolf geen extra voedingstoffen nodig. Zijn maag en darmen halen het optimale rendement uit zijn voeding.

Honden hebben vlees nodig

Net als in de natuur heeft een hond behoefte aan vlees. Het gebit van de hond is gemaakt om vlees stuk te trekken. Honden die alleen maar brokjes eten krijgen al gauw last van tandvleesproblemen. Voorkom die problemen en geef de hond waar hij vanuit zijn natuur behoefte aan heeft. <a href="https://www.platinum.com/nl/platinum-hondenvoer/platinum- en-barf.html">Platinum diervoeding</a> levert kwalitatief hoogwaardig voedsel zonder onnodige toevoegingen. Deze voeding bevat geen geur- en kleurstoffen, geen smaakversterkers en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Veel honden krijgen last van allergieën en onverklaarbare jeuk door het eten van chemische toevoegingen. Ook kan het maagdarmkanaal geïrriteerd raken en dat leidt dan tot winderigheid, verstopping of diarree. Voorkom dat soort overlast en geef je <a href="http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_500- vers-vlees- voeding.php">hond natuurlijke voeding</a>. Voeding die voor 70% uit vers vlees bestaat is geschikt voor alle honden. Honden van elk ras en van elke leeftijd zijn dol op vers vlees. Het is ook gewoon goed voor ze, lekker en gezond.

Hoogwaardige receptuur

Net als in de natuur heeft een hond behoefte aan vlees. Het gebit van de hond is gemaakt om vlees stuk te trekken. Honden die alleen maar brokjes eten krijgen al gauw last van tandvleesproblemen. Voorkom die problemen en geef de hond waar hij vanuit zijn natuur behoefte aan heeft. Platinum diervoeding levert kwalitatief hoogwaardig voedsel zonder onnodige toevoegingen. Deze voeding bevat geen geur- en kleurstoffen, geen smaakversterkers en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Veel honden krijgen last van allergieën en onverklaarbare jeuk door het eten van chemische toevoegingen. Ook kan het maagdarmkanaal geïrriteerd raken en dat leidt dan tot winderigheid, verstopping of diarree. Voorkom dat soort overlast en geef je hond natuurlijke voeding. Voeding die voor 70% uit vers vlees bestaat is geschikt voor alle honden. Honden van elk ras en van elke leeftijd zijn dol op vers vlees. Het is ook gewoon goed voor ze, lekker en gezond.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2017