Excite

Fusilli met zalm en broccoli

Dit recept voor fusilli pasta met zalm en broccoli is snel en gemakkelijk te bereiden. Een ideaal gerecht voor wanneer je weinig tijd hebt en toch gezond wilt eten.

Ingrediënten

  • 375 gram fusilli pasta
  • 250 gram broccoliroosjes
  • 200 gram zalm uit blik
  • 6 lente-uitjes
  • 1 rode paprika
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 3 dl zure room
  • zout

Bereidingswijze

Verwijder de zaadlijst uit de rode paprika en snijd deze in fijne stukjes. Snijd ook de lente-uitjes in fijne ringetjes en pers de knoflook.

Verhit de olijfolie in een grote pan, zoals een wok. Bak hierin de lente-uitjes, knoflook, broccoli en paprika in 3 à 4 minuten gaar. Voeg dan de zalm toe aan de groenten. Schep ook de zure room erdoor en roer het geheel goed door. Houd de saus warm.

Breng ondertussen voldoende water met een snufje aan de kook in een ruime pan. Kook hierin de fusilli pasta beetgaar. Wanneer de pasta al dente is, giet je de pasta af en schep het terug in de pan. Schenk een scheutje olijfolie over de pasta en schep dan de saus door de pasta.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2017