Excite

Detox-sapjes om af te vallen

Sapjes zijn geweldig: ze bieden voedingsstoffen en energie voor je lichaam en kunnen bovendien bijdragen aan het afvallen.

Foto: Getty Images

Er zijn verschillende detox-sapjes die goed voor jou kunnen werken. Wij hebben er een aantal van op een rijtje gezet.

Foto: Getty Images

Granaatappel heeft krachtige anti-oxiderende eigenschappen en is geweldig om te ontgiften. Bekijk verschillende recepten die je kunt maken met granaatappel. Denk aan het eten als fruit of gecombineerd met andere vruchten, zoals mango of ananas.

Foto: Getty Images

Kool is niet alleen lekker in een salade, maar ook als detox-sapje. Je kunt een groene sap maken die dient als bron voor vezels, calcium en vitamine K, om er slechts een aantal te noemen.

Foto: Getty Images

Citrusvruchten als citroen en limoen zijn geweldige opties om te ontgiften. Je kunt ze gebruiken in combinatie met andere vruchten om smoothies en sapjes te maken.

Foto: Getty Images

Grapefruit zit, net als citrusvruchten en granaatappel, ook vol met anti-oxidanten. Het is goed voor ontgifting en helpt bij het afvallen.

Foto: Getty Images

Al sinds de oudheid wordt groene thee geprezen vanwege de anti-oxiderende, herstellende en kalmerende eigenschappen. Gebruik het als drankje om op gewicht te blijven of als ingrediënt in detox-sapjes.

Foto: Getty Images

Van blauwe bessen weten we dat ze vol zitten met anti-oxiderende eigenschappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar werken ook als je ze gewoon eet of in combinatie met andere vruchten of groenten in detox-sapjes.

Foto: Getty Images

Andere vruchten en groenten waar je zeker eens naar kunt kijken zijn spinazie, wortels, bietjes, selderij, bessen, gember, cranberries, tomaten en pepers.

Foto: Getty Images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021