Excite

Gemakkelijk eten bestellen

Je hebt van die dagen dat je gewoon geen zin hebt om te koken. Dan is eten bestellen een handige oplossing. Het wordt ons ook steeds makkelijker gemaakt, voornamelijk omdat veel restaurants via het internet eten bestellen mogelijk maken. Vaak komen ze het zelfs nog voor je thuisbrengen, dus je hoeft de deur niet eens meer uit.

Thuisbezorgd.nl

De bekendste bezorgdienst is thuisbezorgd.nl. Het bedrijf is biedt een overkoepelende website waar restaurants per postcode zijn gesorteerd. Het aanbod kan dus per wijk verschillen. Je kunt op de website kiezen uit soorten eten. Heb je zin in Italiaans of ga je voor Mexicaans of Chinees? Door te selecteren krijg je de restaurants die aansluiten op jouw voorkeur. In sommige wijken staan ook bijzondere eetgelegenheden online, denk aan zakelijke lunches of taartenwinkels voor het geval je vergeten bent om een traktatie te kopen.

Bestellen op thuisbezorgd.nl

Bij het restaurant van je keuze geef je vervolgens aan wat je wil eten. De eventuele bezorgkosten zie je ook in beeld staan. Betalen kan via je creditcard, maar ook iDEAL biedt een betaalservice aan. Soms kun je ook gewoon contant aan de bezorger betalen, maar houd er rekening mee dat de bezorger niet altijd voldoende contant wisselgeld bij zich heeft.

Bezorgtijd

Het is verstandig om ruim voordat je maag begint te rommelen al eten te bestellen, want de bezorgtijd kan erg uiteen lopen. Soms moet je anderhalf uur op je eten wachten en dat is vervelend als je trek hebt. De verantwoordelijke hiervoor is het restaurant en niet de website van thuisbezorgd.nl. In de beoordeling kun je vaak lezen of het restaurant zich aan de beloofde bezorgtijden houdt.

Beoordeling restaurants

Voor de toekomst en voor andere bestellers is het handig om een korte recensie achter te laten op de website. Je ontvangt hierover een mailtje na je bestelling. Beoordeel over de temperatuur van je eten en of je wel hebt gekregen wat je hebt besteld. Als je ontevreden bent, kun je daar rekening mee houden de volgende keer als je online eten gaat bestellen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021