Excite

Waar vind je eenvoudige vegetarische recepten?

Eet je graag vleesloos en wil je met eenvoudige vegetarische recepten aan de slag? Dat kan, want die zijn er genoeg. Wij gingen op zoek en vonden de volgende websites waar je vast snel te bereiden vegetarische maaltijden vindt.

Ga voor een zo kort mogelijke bereidingstijd op Smulweb

Op smulweb.nl vind je allerlei recepten. In totaal zijn het er maar liefst ruim 300.000. Met vlees, vis en gevogelte, maar je vindt er ook een hele reeks recepten voor vegetarische maaltijden. Gelukkig heeft de website een goed zoeksysteem, zodat je makkelijk eenvoudige vegetarische recepten kunt vinden. Klik op het tabblad Recepten en selecteer daarna in de zoekmachine bij Keuken 'vegetarisch'. Je kunt daarna de zoekopdracht verfijnen op de oorsprong, zoals Afrikaans of Amerikaans. Ook kun je aangeven of het om een voor-, bij-, hoofd- of nagerecht gaat. En als je op zoek bent naar eenvoudige vegetarische recepten let dan op de bereidingstijd. Een recept waar je uiterlijk tien minuten werk aan hebt, kan niet moeilijk zijn.

Lees wat anderen eten op Vegatopia

Nog een rijke bron van vegetarische recepten is vegatopia.com. Ben je specifiek op zoek naar eenvoudige vegetarische recepten, surf dan eens naar het forum op Vegatopia. En lees hoe anderen snel hun vegetarische maaltijd maken. Wil je zoeken in de berichten of zelf een vraag stellen, dan moet je je eerst even registreren.

Vind eenvoudige vegetarische recepten in een boek

Over vegetarisch eten zijn al heel veel boeken geschreven. Daaronder zijn er auteurs geweest die zich puur gericht hebben op eenvoudige vegetarische recepten. Kijk eens in een boekwinkel in je buurt. Of surf naar bol.com. Wanneer je in de zoekmachine 'eenvoudig vegetarisch' intikt, krijg je een overzicht van diverse boeken voor de snelle vegetarische keuken.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021