Excite

DiningCity Restaurantweek 2012

Wil je een week lang genieten van al het culinairs dat jouw stad te bieden heeft? Dat kan met de DiningCity Restaurantweek,die in 2012 wederom georganiseerd zal worden. Van 27 augustus tot 4 september kun je genieten van eten bij toprestaurants die een driegangenmenu voor je hebben samengesteld voor slechts 27,50 euro voor een diner en 22,50 euro voor een uitgebreide lunch.

Verrassingsmenu DiningCity

Bij de DiningCity Restaurantweek 2012 serveren alle deelnemende restaurants een driegangenmenu voor een lage prijs. Het menu is een verrassing, maar zal wel in de lijn liggen van wat er normaal geserveerd wordt in het restaurant. Verwacht dus geen hamburgers in een visrestaurant. Bij sommige Michelinster restaurants is de menuprijs duurder. Dat heeft te maken met de duurdere producten en tafels. Voor alle restaurants geldt dat de drankjes niet bij de prijs zijn inbegrepen.

Reserveren voor Restaurantweek 2012

Via restaurantweek.nl kun je een dag selecteren wanneer je uit eten wilt, geef daarbij aan of het om een diner of lunch gaat. Vervolgens geef je het aantal personen van je partij. Let op dat je maximaal voor acht personen kunt reserveren. De website produceert dan een overzicht van alle beschikbare restaurants. Bij het restaurant van je keuze kun je directe reserveren. Deze reservering wordt meteen doorgevoerd bij het restaurant, dus zorg dat je ook aanwezig bent op je gereserveerde dag en tijd.

Reservering DiningCity Restaurantweek wijzigen

Een wijziging doorvoeren in de reservering kan alleen tot 24 uur van tevoren via de website. Het heeft dus geen zin om te bellen naar je restaurant naar keuze. Voedselallergieën of voorkeuren kunnen bij de reservering aangegeven worden in het daarvoor bestemde tekstvak.

Wie en wat is DiningCity?

De DiningCity Restaurantweek 2012 wordt georganiseerd door de online restaurantgids DiningCity. Op de website diningcity.nl kun je restaurants vinden die zijn beoordeeld door andere bezoekers. Tevens vind je foto's en soms is het mogelijk om online reserveringen te maken. Diningcity is internationaal: ook op buitenlandse trips kun je dus altijd genieten van eten uit topkeukens.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021