Excite

Word een keukenprins(es) met een cursus koken

Of het nu aan Jamie Oliver, Gordon Ramsay of onze eigen Herman de Blijker ligt, koken wordt steeds populairder. Er worden ook steeds nieuwe kooktechnieken ontdekt en nieuwe recepten verzonnen. Daar wil jij als amateurkok misschien volop aan meedoen. Om goed voor de dag te komen, zou je een cursus koken kunnen volgen. In bijna iedere regio van Nederland vind je er wel een. De volgende tips helpen je vast op weg. En wie weet zien we je nog eens op televisie strijden om de titel van 'masterchef'.

Ga op zoek naar een kooklocatie

Allerlei soorten kooklessen vind je via kooklocaties.nl. Op deze website kun je handig op een kaartje aangeven waar je een cursus koken wilt volgen. Via de link locatie krijg je een lijst plaatsnamen. Klik je op details dan zie je meer bijzonderheden van het kookevenement. Je zult merken dat er zeer veel te leren valt op kookgebied. Wat denk je bijvoorbeeld van het maken van bruidstaarten, het verzorgen van een High Tea en Outdoor Cooking?

Volg een keizerlijke cursus koken

Thematische kookcursussen kun je volgen via Keizer Culinair. Deze organisatie heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder in Amsterdam, Arnhem en Den Bosch. Er is onder andere een cursus koken waarin je de basistechnieken leert. Ook geeft Keizer Culinair patisseriecursussen. Kijk voor meer informatie op keizerculinair.nl.

Ga op reis en leer koken

Als je graag kookt, vind je het vast niet erg om dat ook op vakantie te doen. Vooral niet als je keukenkwaliteiten daarmee verbeteren. Misschien is een cursus koken als vakantie dan een goed idee. Op kookstudio.nl vind je zowel een kookvakantie in Nederland als in Frankrijk. Of wil je liever naar Italië? Via martijnpostma.nl kun je koken leren in Toscane.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021