Excite

Chinese McDonald's verkoopt grijze hamburger

  • © Getty Images
Heel erg lekker klinkt het niet en de reacties zijn ook niet onverdeeld positief, maar het gaat er toch komen: een hamburger op een grijskleurig broodje. De Chinese McDonald's brengt deze hamburger op de markt, zo meldt Elite Daily.

Tussen het broodje zitten twee hamburgers. Die hamburgers worden gecombineerd met verschillende laagjes spek, een dressing en wat sla. Het broodje wordt gestoomd en ziet er helemaal grijs uit. Waarom precies voor die kleur gekozen is, is niet helemaal duidelijk. Men denkt dat het vooral een verwijzing naar stenen is. Time Out Beijing denkt echter dat het ook zou kunnen zijn dat de hamburger de smog of zware luchtvervuiling in het land zou uitbeelden.

Op sociale media wordt in ieder geval al erg verbaasd gereageerd op het broodje. De meeste mensen vinden het een behoorlijk slecht idee en geven aan dat een grijs broodje wel het allerlaatste is dat je wilt zien als je aan het eten bent. Men vraagt zich ook af wie dit bedacht heeft.

De burger zal tot 3 november te koop zijn in de Chinese McDonald's. De kans is groot dat het broodje niet zal overwaaien naar andere landen. Het is overigens niet voor het eerst dat een Amerikaanse fastfoodketen met anders gekleurde burgers komt. Burger King kwam eerder dit jaar al met een zwarte en een rode hamburger.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021